دانلود بازی جنرال Generals 1 + آموزش نصب + گیم پلی و تریلر برای PC

تعرفه تبلیغات در سایت
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس
عنوان عکس

جستجوگر

یافته ها در جستجو

    امکانات وب

    پر مخاطب ها

    آرشیو مطالب

    برچسب ها

    <strong><a title='دانلود' href=دانلود بازی جنرال Generals 1 + آموزش نصب + گیم پلی و تریلر برای PC" width="100%" src="https://brouz.ir/wp-content/uploads/2017/02/ws_Command__Conquer-_Generals_1600x1200.jpg"/>

    دانلود بازی Command & Conquer Generals 1 با لینک مستقیم

    کرک سالم و تست شده قرار گرفت

    دانلود بازی جنرال Generals 1 :

    .

    امتیاز بازی
    Generals 2 ۹٫۳/۱۰
    Generals 2 ۸٫۹/۱۰
    Generals 2 ۹۴/۱۰۰

    .

    || آموزش نصب ویدیویی اختصاصی Brouz اضافه شد ||

    .

    بازی Command & Conquer: Generals یا اصطلاحا Generals 1 در سبک استراتژیک و توسط شرکت های بازی سازی DICE Los Angeles و Aspyr Media طراحی شده و توسط  شرکت های EA Games و Aspyr Media منتشر شده است.

    Generals 1 دارای یک DLC به نام Generals Zero Hour است که در کشور مان با نام Generals 2 معروف است. هم اکنون می توانید ورژن فیکس این بازی را هم می توانید از وبسایت ما دانلود کنید.

    شما در Generals 1 می توانید از بین سه ارتش USA یا ایالات متحده، China یا ارتش چین و GLA یا ارتش آزادی جهانی که گروهی تروریستی است و در خاور میانه ساکن است، یکی را انتخاب کنید. Generals 1 از موتور گرافیکی SAGE بهره می برد که قبل از آن هم در بازی هایی مثل Command & Conquer: Renegade’s 3D استفاده شده بود و نسبت به زمان خود از گرافیک فوق العاده قابل قبولی برخوردار است.

    .

    .

    Generals 1 در حقیقیت هفتمین بازی از مجموعه ی Command & Conquer است. شاید قدیمی ترین گیمر ها هم ندانند که Generals 1 در حقیقت با بازی بسیار مشهور Red Alert از یک خانواده هستند و اسم اصلی Red Alert هم Command & Conquer را یدک می کشید. این بازی شباهت زیادی به این مجموعه دارد و خب دلیل آن هم واضح است.

    داستان Generals 1 در دنیایی خیالی اتفاق می افتد که در آن ارتش ایالات متحده و چین علیه گروهی تروریستی که همان GLA است و به هیچ اصلی پایبند نیستند در حال جنگ اند و در این بازی در نقش متحدینی که در بعضی از عملیات ها با هم همکاری نظامی می کنند، نشان داده می شود.

    Generals 1 به دلیل غیر قابل پیش بینی بودن و در نظر نگرفتن ادبیات سیاسی ای که خیلی از بازی ها از آن پیروی می کنند تا به دولت یا کشور خاصی توهین نشود یا دلایلی از این قبیل و اصطلاحا شنا کردن بر خلاف امواج، به محبوبیتی خارق العاده چه در خارج از ایران و چه در کشور مان دست پیدا کرد و می توان به جرات Generals 1 را موفق ترین بازی در این سبک نامید.

    .

    Generals 1

    .

    گیم پلی Generals 1 بسیار سریع است و کوچک ترین تصمیم شما تاثیراتی بزرگ در پی خواهد داشت که این هم به دلیل وجود Unit هایی بسیار قدرتمند و هم به دلیل وجود سلاح های کشتار جمعی در تمام ارتش های بازی است. تنها کمبودی که در Unit های بازی حس می شود نبود نیروی دریایی است، البته بازی به اندازه ی کافی کامل است و واقعا نیاز زیادی هم به آن ها حس نمی شود.

    این گیم پلی سریع Generals 1 باعث می شود شما بعد از ساختن چند ساختمان اصلی، بتوانید ارتشی کوچک تشکیل داده و دشمنان تان را اذیت کنید. هیچ وقت تلف کردنی در کار نیست و اگر دنبال امن بازی کردن هستید، در جنرال موفق نخواهید شد. زیرا در این بازی دیواری وجود ندارد، سازه های دفاعی و ضد هوایی شما شل و ول هستند و نمی توانند خسارت زیادی را تحمل کنند و اغلب ساختمان های Generals 1 بسیار بزرگ و آسیب پذیر اند. پس بیشتر بر روی سیستم حمله ی خود تمرکز داشته باشید.

    .

    Campaign های Generals 1 به هم غیر مرتبط اند، ولی هر کدام به تنهایی بسیار جالب اند. هدف شما صرفا نابودی دشمن تان نخواهد بود و این میان ماموریت های جالب و خاصی هم در بازی وجود دارد. درست است که سیستم هوش مصنوعی بازی زیاد قوی نیست و معمولا شما به راحتی می توانید حرکات اش را پیش بینی کنید ولی بد نیست که پیش زمینه ای در مورد داستان بازی هم داشته باشید.

    .

    Generals 1

    .

    ویژگی های بازی:

    -داستان جذاب و مرتبط به بازی در حالت تک نفره و وجود سه Campaign مختلف برای هر Faction

    -بازی دارای آپگرید های خاص برای هر کدام از Faction ها است و کاملا با هم تفاوت دارند

    -وجود Unit های منحصر به فرد و ۱۰۰% متفاوت میان هر کدام از دسته ها

    -امکان تنظیم آرایش نظامی دستی Unit ها برای امکان مانور بهتر در میدان جنگ

    -پس از حملات موفق به دشمنان، XP به دست می آورید که بوسیله ی آن می توانید توانایی های منحصر به فرد جنرال تان را باز کنید که تقریبا ورژن اولیه ای از سیستم Talent امروزی است.

    .

    Generals 1

    ||||| تذکر ویژه |||||

    راهنمای نصب Generals به صورت اختصاصی توسط سایت به روز تهیه شده است .به دلیل پیچیده بودن مراحل نصب حتما اموزش را مشاهده کنید.

    با تشکر 

    .

    سازنده بازی: DICE Los Angeles و Aspyr Media
    ناشر: EA Games و Aspyr Media
    سبک بازی: اکشن , ماجراجویی
    تاریخ انتشار:  ۱۰ فوریه ۲۰۰۳

    .

    حداقل سیستم مورد نیاز بازی Command & Conquer Generals 1:

    OS: Windows 98/ME/2000/XP
    CPU: Pentium III or Athlon
    CPU Speed: 800 MHz
    RAM: 128 MB
    Video Card: 32 MB AGP video card with Hardware T&L and DirectX 8.1 compatible driver
    DirectX : 8.1
    Storage: 1.8 GB of free hard disk space PLUS space for save games and Windows swap file

    عنوان: Command & Conquer Generals 1
    عنوان فارسی: جنرال 1
    نسخه: 2003
    بروزرسانی: ۲۳ بهمن ۱۳۹۶ در ۴:۰۰ ب.ظ
    توضیحات: اموزش نصب تصویری اضافه شد (اختصاصی سایت به روز)

    تریلر Command & Conquer Generals 1:


    نویسنده : استخدام کار بازدید : 1 تاريخ : سه شنبه 24 بهمن 1396 ساعت: 3:18
    برچسب‌ها :
    اخبار و رسانه هاهنر و ادبیاترایانه و اینترنتعلم و فن آوریتجارت و اقتصاداندیشه و مذهبفوتو بلاگوبلاگ و وبلاگ نویسیفرهنگ و تاریخجامعه و سیاستورزشسرگرمی و طنزشخصیخانواده و زندگیسفر و توریسمفارسی زبان در دیگر کشورها